Så mycket är sjöglimten värd...

En vacker sjöutsikt är inte bara en fröjd för ögat utan det höjer även värdet på din fastighet eftersom det är så eftertraktat. Har du skymd sjöutsikt? 

Att kunna se så långt som ögat kan nå är både en dyr och en eftertraktad lyxvara. Vi på Solutsikt vill hjälpa fastighetsägare att få fantastisk sjöutsikt – fast för en bråkdel av priset. Vår utsiktsterrass Sunset Balcony kan hjälpa dig att komma upp åtta meter i luften vilket ger dig en magisk utsikt från din trädgård.

Visste du att fastighetsmäklare i storstadsregionerna beräknar att sjöutsikt höjer priset på din fastighet med hela 21 procent? Ett simpelt prisexempel kan vara en villa utan sjöutsikt som är värd 8 Mkr, men grannen som har ett precis likadant hus tvärs över gatan (fast med sjöutsikt) kan vara värt 10 Mkr. Det är en prisökning på 2 Mkr och endast baserat på sjöutsikten. Det råder ingen tvivel om att mäklare och svenskar i allmänhet är överens om att utsikten kan göra mycket för värderingen av en bostad.

Vad har du för utsikt?

Är du nyfiken på vad din trädgård har för utsiktspotential?

Vi kan åka hem till dig eller ditt sommarhus och filma utsikten med drönare. Vi gör det kostnadsfritt i Stockholm och på Gotland.
Kontakta oss för drönarflygning på andra orter.

Skyglamping

Skyglamping är en unik och häftig upplevelse!

Ordet Glamping betyder glamorous (glamorös) camping och har blivit en växande trend de senaste åren…

Läs mer