Sunset Balcony

Att få utsikt och sol vid sitt hus eller sommarstuga är vackert och höjer livskvaliteten. Din utsikt är kanske dold av andra hus, berg, buskar eller träd? 

Med Sunset Balcony kan din längtan efter mer sol och bättre utsikt bli uppfylld!

Vi har tagit fram en revolutionerande höj- och sänkbar utsiktsterrass som inte kräver något bygglov, är portabel, och smälter in i trädgården.

Användningsområden

Med Sunset Balcony kan din längtan efter bättre utsikt och fler soltimmar bli uppfylld. På utsiktsterrassen kan du exempelvis avnjuta trevliga middagar och fikastunder, eller varför inte en Sundowner drink i den medföljande hängmattan?

På ett snabbt och smidigt sätt kan du som eventarrangör nu erbjuda rullstolsburna samma tillgänglighet som för oss andra på konserter.

Vår utsiktsterrass gör sig även utmärkt som ”VIP-terrass” för de som är redo att betala för att få platserna med bäst vy.

Vår utsiktsterrass gör sig utmärkt som ett jakttorn för att spana efter vilt. Sunset Balcony kan enkelt transporteras på släp eller med dragkrok och tas med till bra jaktmarker.

Att sova under bar himmel med stjärnorna som lyser över himlen är magiskt. Ännu häftigare upplevelse blir det när man gör det 8 meter upp i luften. Vår utsikterrass tar din glamping upplevelse till ännu högre höjder.

Det är få saker som slår trevliga middagar med goda vänner under sommarkvällar. Något som kan förhöja den upplevelsen är vår utsiktsterrass som kan ge en magisk utsikt och förlänga den där härliga kvällssolen.

En orkester som spelar musik 8 meter upp i luften på din sommarfest? Eller för kommentatorn att sitta i under en direktsänd golfturnering?

Vår utsiktsterrass har många användningsområden – var kreativ!

Vill du erbjuda dina restauranggäster något unikt – en magisk utsikt och en upplevelse utöver det vanliga?

Folk lockas till solen. Hyr eller köp vår utsiktsterrass för att få den soligaste uteserveringen i stan!

Ta din marknadsföring till nya höjder genom att sätta upp vepor längst upp på utsiktsterrassen.

Oavsett om du vill använda utsiktsterrassen som en ”mässmonter” för att synas mer än dina konkurrenter, eller ställa den längs en bilväg, blir ditt budskap svårt att missa när det exponeras 8 meter upp i luften.

I Sydafrika, Spanien och andra platser har det blivit allt mer populärt med guard-gated communities för att öka säkerheten.

Det är även ett användningsområde vår utsiktsterrass platsar in i.

Praktisk info

Utsiktsterrassen vi skapat har fått namnet Sunset Balcony och den tar dig hela 8 meter upp i luften. Plattformen mäter 2 x 3 meter och har en lastvikt på 665 kg (möblemang + 7 personer).

Sunset Balcony är särskilt designad för att smälta in i en trädgård och kan gärna vara placerad intill ett hus eller en altan. För att ställa den på tomten behövs inget bygglov. Sunset Balcony är mycket säker och är godkänd av RISE SMP/Svensk Maskinprovning.

Fler soltimmar

Vår utsiktsterrass tar dig högt upp och ger dig möjligheten att njuta av den härliga solen ännu längre.

Upphöjd livskvalitet

Vacker utsikt och sol gör oss människor lyckliga och höjer livskvaliteten. Upplev vår utsiktsterrass och njut av utsikten.

Bättre utsikt

Vår utsiktsterrass hjälper dig att komma upp över andra hus, träd eller buskar som står och skymmer din utsikt.

Vad våra kunder säger om oss

Fler fördelar med Sunset Balcony

Sunset Balcony är mycket enkel att använda. En knapp upp och en knapp ner. Den har el som går ända upp till toppen så att du kan koppla in högtalare, en mini- kyl, eller ladda mobiltelefonen.

Staket och möblemang ingår i köpet. Även ett avtagbart Glatz© parasoll, en trappa, trägolv och mycket mer. Det går även att välja till ett solcellspaket för laddningen av din Sunset Balcony. 

Med Sunset Balcony medföljer en vind- och höjdmätare som håller koll på höjd och blåst åt dig. Du kan därför känna dig trygg även om det blåser ute.

På vår utsiktsterrass kan du sola helt privat utan andras insyn. Eller kanske vill du bara njuta i den medföljande hängmattan, äta middag med vänner, eller ta en kaffe på balkongen?

Testa utsikten med drönarflygning

Är du nyfiken på vad din trädgård har för utsiktspotential? 

Vi kan åka hem till dig eller ditt sommarhus och filma med drönare – helt kostnadsfritt.

Vi erbjuder gratis höjdmätning och utsiktsfilmning i hela Stockholm och på Gotland. Kontakta oss för drönarflygning på andra orter.

Köp nu

Vill du beställa en utsiktsterrass?
Använd vårt kontaktformulär nedan så skickar vi ut en offert inom 48h.

Hyr

Önskar du hyra en utsiktsterrass? Vi erbjuder uthyrning veckovis och på dygnshyra.

Leasing

Vi erbjuder leasing och avbetalningsalternativ via SVEA Ekonomi. Kontakta oss för villkor och kostnadsförslag.

Kontakta oss